top of page

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ФІНАЛЬНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ВИПУСКНОГО ШКІЛЬНОГО ДОСЛІДНИЦТВА УЧНІВСЬ

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України з метою виявлення та розвитку творчих здібностей та інтересу до науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді провів 9-10 червня 2022 року фінальний етап Олімпіади випускного шкільного дослідництва (учнівських дослідницьких проєктів). В заході взяли участь 61 учасник, які пройшли відбірковий етап. Вони представили учнівські дослідницькі проєкти в секціях: агробіології, екології та енергозбереження, прикладної біології та хімії.

Представляли Київщину учні 8 класу Погребівської гімназії Васильківської міської ради, вихованці гуртка "Юні рослинники" КЗ КОР "Центр творчості дітей та юнацтва Київщини" Каденко Богдан та Скульський Володимир та їх керівник Красніков Костянтин Петрович.

Юні рослинники у секції "Агробіологія" представили дослідницький проєкт "Вирощування картоплі бульбами та вічками", де за результатами захисту зайняли почесне ІІІ місце.

Вітаємо команду учнів Погребівської гімназії та їх керівникаа, які з гідністю представили Київську область на всеукраїнському рівні!

Бажаємо наснаги і подальшого невпинного руху вперед!


5 переглядів
bottom of page