top of page

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ВСЕУКАЇНСЬКОГО ЗЛЬОТУ ЮНИХ ДОСЛІДНИКІВ-ПРИРОДОЗНАВЦІВ!

Оновлено: 21 вер. 2022 р.

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з 06 по 10 червня 2022 р. у дистанційному форматі був проведений Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців.

У Зльоті взяли участь учні та вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти з числа переможців і призерів всеукраїнських конкурсів агробіологічного напряму позашкільної освіти. Приємно, що честь представляти Київську область випало саме учням 4 та 5 класу Погребівської гімназії Васильківської міської ради Ткаченко Вікторії, Охріменко Вікторії, Охріменко Анни, Ахрамєєва Данила, Золоташка Ярослава, Працевитого Юрія та керівнику Краснікову Костянтину Петровичу.

Програма Зльоту передбачала опанування учнівською молоддю матеріалів освітнього, пізнавального характеру, проведення профорієнтаційних заходів, організацію науково-практичної конференції в онлайн режимі.

Так, Ахрамєєв Данило представив на науково-практичній конференції резулатати свого дослідження «Визначення схожості насіння гарбуза у воді з різних джерел».

Всі учасники зльоту були відзначені дипломами за участь.

Вітаємо команду учнів Погребівської гімназії та їх керівникаа, які з гідністю представили Київську область на всеукраїнському рівні!

Бажаємо наснаги і подальшого невпинного руху вперед!



6 переглядів
bottom of page